Halloween 2015 OK

Ca in fiecare an, cel mai înfricoşător loc din Ilfov va fi pentru o noapte, Taverna Studioului din Buftea.

Pentru că la Taverna Studioului se dă ora exactă când vine vorba de petreceri şi evenimente live, anul acesta ne-am decis să „rupem gura” Dovleacului de Halloween.

Vino costumat şi ai cale liberă la shot-uri din partea casei.  Shot-uri colorate, sângerii ca Bloody Mary, sau de ce nu, verzi, de culoarea veninului proaspăt stors din păianjenii cei înfricoşători. Poţi de asemenea, să vii necostumat, dar te rugăm să porţi haine J.

Ca şi în anii precedenţi, vom organiza un concurs al celor mai reuşite costumaţii. Cei premiaţi vor beneficia de reduceri la consumaţie. Anul acesta premiile se vor acorda pentru:

–             

–              cel mai înspăimântător costum

–              cel mai original costum

–              cel mai sexy costum

–              cel mai bun machiaj

Dans

Cea mai bună pereche de dansatori costumați de Halloween va fi premiată.

 

Atmosfera, în afara celor mai înfricosătoare decoruri pe care le vom scoate de la naftalină, pline de pânze de păianjeni şi roase de molii, va fi asigurată de nişte animatori special antrenaţi, capabili să vă facă pielea de găină, la care se adaugă un DJ profesionist care se va asigura că în Tavernă răsună cele mai macabre acorduri muzicale.

Nu va lipsi Meniul Groazei, scris cu litere din sânge de dovleac, direct pe un pergament din piele proaspăt jupuită de pe coada măturii vrajitoarelor. Bucatele de groază îţi vor fi aduse la masă  de preasfinte feţe cucernice, pentru că tu eşti cel care contează pentru noi.

Aşadar, dacă nu vrei să fii hărţuit de spirite, dacă nu vrei să cazi pradă farmecelor, dacă vrei  să te distrezi îngrozitor,  cupara un voucher de consum de 30 lei/persoana si rezervă-ţi din timp o masă la Taverna Goazei, în seara de sambata, 31 octombrie 2015, masă care te va aştepta cu fălcile deschise.

Locuri limitate, vrăji nenumărate!

Share